Sfaturi De Sănătate Pentru Adulți

Bine ati venit La Clasa 3A 2016

Șansele sunt că nu trebuie să revizuiască dieta ta. E pur și simplu despre o regândire mese: schimbarea fast-food pentru mai mult de sănătate-conștient alternative, de gătit din ingrediente care vă va oferi un impuls de energie și de a îmbunătăți sănătatea dumneavoastră, și oferindu dumneavoastră preferat de alimente confort, un inventiv poftă de mâncare. Acum repeta dupa noi: Nu mai takeout.

Acum eu nu sunt un expert sau un nutritionist, eu pot vorbi doar din propriile mele experiențe cu greutate câștig/pierdere, dieta, și, în general, a fi o femeie. Evident, există o mare presiune asupra femeilor în aceste zile, și este ușor să te simți confortabil în propria piele.


Cel mai important, aveți, de asemenea, să ne amintim că numai TU ești în controlul de obiceiurile tale. Dacă vrei să faci o schimbare, trebuie să începem de undeva. Cu siguranță nu va fi un drum ușor, dar vestea bună este că micile schimbări absolut duce la rezultate MARI!

În schimb, mai multă mâncare în fața ta, cu atât mai mult veți mânca—indiferent de cât de foame vă aflați. Deci, în loc de a folosi regulat farfurii gama aceste zile, de la 10 la 14 inci (făcându-le să pară gol dacă nu sunt întotdeauna pline cu produse alimentare), a servi felul principal pe plăci de salata (aproximativ 7 la 9 cm latime). În loc de 16 uncii pahare și supradimensionate cani de cafea, a reveni la cel vechi de zile de pahare de 8 uncii și 6 uncii pahare de cafea.

Fluturii de țânțari este capabil de a ajunge la maturitate în șase zile, și fiecare femeie, țânțar adult este capabil de stabilire a până la 100 de ouă într-un singur cadru. Întreprinderile au nevoie pentru a verifica facilități pentru zone de apă în picioare, care ar trebui să fie tratate golit imediat. Totuși, acest lucru nu este suficient pentru a distruge ouăle, care poate rezista uscare în medii uscate pentru până la nouă luni. Un larvicide spray sau alte spray de țânțari, ar trebui să fie utilizate pe zona după drenaj pentru a elimina amenințarea de viitor pentru incubație.

Magneziul este anti-hormon de stres, să nu mai vorbim serie de alte beneficii pentru corpul tau. Alimente pe baza de plante sunt bogate în magneziu și sunt importante pentru a include în ziua ta de a optimiza sanatate mintala. Unele dintre cele mai bune surse includ verdeturi, nuci, seminte, cacao, banane, avocado, cartofi dulci. A se vedea unele bogate în magneziu retete aici t a afla cum să lucreze mai mult din acest mineral important in dieta ta!

Cred că noi, ca adulți fabricarea" o mare parte din disfuncția, tulburare, turbulentă, și de atenție și probleme de disciplină vedem la tineri. Nu toate aceste probleme, dar o mare parte din ele. Le-am pus în împrejurări atât de plictisitoare, plictisitoare și irelevante pentru viața lor sau de interesele care ne-ar fi plictisit în ele dacă am fost pus acolo ca adulți - și apoi ne-am supăra pe ei și droguri-le, dacă acestea nu se comportă. Aceasta este Matricea. Încerc să ajut cel mai deștept, mai strălucitoare, mai motivați cele deconectați de la Matrix.

Alege alimente integrale: alimentele integrale sunt pline de nutrimente, furnizarea de vitamine, minerale și alți fitonutrienți care promovează sănătatea. Când ne-am alege non-procesate alimente integrale, ne ajuta, de asemenea menține sensibilitatea la insulina. Insulina este un hormon foarte important în corpurile noastre, care reglează nivelul de zahăr din sânge.
Ne dorim ca acest insulină pentru a rămâne sensibil la semnale în corpurile noastre, cum ar fi atunci când nostru de zahăr din sânge crește. Din păcate, mulți oameni dezvolta rezistenta la insulina atunci când mănâncă alimente procesate.
Rezistența la insulină a fost legată de un risc crescut și a scăzut rata de supraviețuire la multe tipuri de cancer. Pentru a ajuta la prevenirea rezistentei la insulina, asigurați-vă că pentru a evita o dieta bogata in alimente procesate si zaharul.