5 Easy Sfaturi De Nutriție Pentru O Viață Sănătoasă

s?n?tate medicin? asisten?? medical?

© 2017 Rodale Inc. Nu reproducerea, transmiterea sau afișarea este permisă fără acordul scris permisiuni de Rodale Inc.

Vitamina D este adesea numit vitamina soarelui", pentru că trupurile noastre când suntem în soare pentru 30 sau 40 de minute in fiecare zi. Dar cum de multe ori am gravita spre activități de interior în timpul iernii, nu suntem în soare pentru destul de mult timp pentru a obține Vitamina D de care avem nevoie.

De aceea, majoritatea bărbați și femei în America sunt Vitamina D deficit. Întrebați furnizorul dumneavoastră dacă ați putea beneficia de un supliment de Vitamina D; se poate îmbunătăți oasele si sistemul imunitar, împreună cu îmbunătățirea alimentatia ta!

De la băuturi dulci la micul dejun cereale, este greu pentru a obține departe de alimente dulci. De multe ori zaharul este ascuns în conserve sau pre-ambalate alimente, sau chiar în alimente credem ca sunt sanatoase pentru noi, cum ar fi suc de fructe. Persoana medie are peste 22 de lingurițe de zahăr în fiecare zi. Potrivit American Heart Association țintă de zi cu zi ar trebui să fie nu mai mult de șase nivelul lingurite pentru femei, și nouă pentru bărbați—asta e atât pentru produse alimentare și băuturi combinate.

Astăzi, cererea de economie de tech-savvy utilizatorii finali, clienti a crescut cererea pentru aplicații și servicii, și de explozie în dispozitive conectate la Internet este forțându-L și lideri de afaceri pentru a re-inventa lor de abordare a securității IT. Pe scurt, securitatea trebuie să evolueze de la limita acestuia și de a proteja" fundație pentru a o elibera și de a împuternici" viitorul. Accentul se mută de la o abordare de acces limitat cu o vastă restricții la o strategie care utilizează tehnologiile generice (de exemplu, interfețe de programare a aplicațiilor (API), cu doi factori de autentificare și aduce-ta-proprii-de identitate), pentru a permite noi de inovare de afaceri și oportunități.

Cu siguranță toți am făcut asta deja..
. dar dacă nu, asigurați-vă că vă schimbați becurile de la becurile fluorescente compacte (Cfl). Da, sunt mai scumpe, dar ele sunt raportate la utilizarea ¼ de energie și durează de ani mai mult decât tradiționale de globuri. Trecerea de becuri merge un drum lung pentru a reduce consumul de energie, ceea ce, desigur, de asemenea, economisește bani! Cfl-urile sunt un alt lucru pe care ar trebui să fi cu siguranta de reciclare prea, deoarece acestea nu conțin mercur.

Și ceea ce este chiar mai bine decât trecerea de becuri peste...transformându-le jos! Deschide draperiile si lasa lumina naturala in timpul zilei.

A fi sănătos nu este un program, produs, sau nebun nou antrenament. E un mod de viață și o înțelegere a faptului că a fi sănătos nu este un lucru. Nu e ceva ce poți măsura, calcula, sau cred despre. Oamenii sănătoși nu se vedea a fi în stare bună de sănătate ca pe o corvoada sau o listă de do 's and don' ts.
A fi sănătos este.
Doar ca sarcină efort de a pune pantalonii pe tine în dimineața asta e modul sănătos de oameni trăiesc un stil de viață sănătos. Totul începe cu o stare de spirit.

The best on the net: